788789У Львові Пластуни місцевого осередку організували Золотий благодійний вечір на якому було зібрано 700,000 грн. Ці гроші будуть спрямовані на забезпечення подальшого розвитку та діяльності Львівського осередку Пласту.

Про це повідомляє Корпорація Нерухомості РІЕЛ.

Директор з маркетингу Корпорації Нерухомості РІЕЛ Олексій Кулик взяв участь у вечорі та виголосив вступне слово, мотивуючи інших партнерів також долучатися до підтримки та співпраці з Пластунами.

«Наша компанія бере участь у різних благодійних проєктах, однак підтримка розвитку свідомої та сильної молоді дуже важлива для нас, – зазначив Олексій Кулик, – ми приєднуємося до підтримки Пластунів та закликаємо великий бізнес бути соціально відповідальними заради майбутнього наших дітей та України. Адже разом – ми творимо майбутнє нашої держави».

Корпорація Нерухомості РІЕЛ стала однією з перших компаній, яка вже деякий час має регулярну підписку та активно співпрацює з Львівським осередком Пласту.

56768

Директор з маркетингу Корпорації Нерухомості РІЕЛ Олексій Кулик

«20 років наша компанія розбудовує Україну, створюючи комфортний простір для життя і бізнесу. З особливою увагою дбаємо й  про створення простору для дітей та молоді. Для нас дуже важливо розширювати свою діяльність, організовувати нові проєкти, створювати нові домівки для занять з молоддю. Тішимося нашими новими друзями та натхненно рухаємося вперед», – зазначив Олексій Кулик.

Під час заходу, гості також мали можливість взяти участь у благодійному аукціоні, де були представлені твори мистецтва від визначних українських художників. Незабутнім моментом став виступ тричі номінованого на Grammy Усеїна Бекірова, Марії Стоколяс та гурту ІІМБенд, які зробили вечір незабутнім для всіх присутніх.

Зібрані кошти будуть використані для розвитку та удосконалення діяльності Пласту у Львові.