3874292У 2020 році на початку коронавірусної кризи Орест Кавецький ініціював проєкт "Соціальна Хатка Продуктів". Його мета - забезпечити людей, першочергово з незахищених категорії, якісними та дешевшими, ніж у середньостатистичному магазині, продуктами харчування.

Мова йде про курятину, бакалію, молочку. Ідея в тому, щоб з кінцевої ціни продукції повністю прибрати націнку, витрати на оренду приміщення та комунальні послуги, оплату послуг продавця, логістику. Таким чином, проєкт є неприбутковим, а перелічені вище витрати компенсуються за рахунок проєкту, а не покупців.

Продається це все в невеличких однойменних крамничках. На даний час мережа "Соціальних Хатинок" представлена у Золочеві, Бродах, Буську, Підкамені та Радехові.

47389320

З 2020 по 2023 роки в "Соціальній Хатці Продуктів" до Дня св. Миколая, Різдва та Великодня проходили регулярні благодійні акції для незахищених верств населення. А з початку повномасштабної війни "Хатинки" слугували точками видачі гуманітарної допомоги для військових, внутрішньо переміщених осіб, місцевого населення.

Зараз проєкт продовжує працювати та, за слова Ореста Кавецького, планує вдосконалюватися. Так, нещодавно було проведено опитування серед відвідувачів "Соціальних Хаток Продуктів", яке показало, що на четвертий рік свого функціонування вони мають значний попит, а їх закриття є неприпустимим.

Про графік роботи, цінову політику та адресу крамничок ви можете дізнатися на офіційній сторінці "Соціальної Хатки Продуктів" у мережі Facebook - www.facebook.com/socialnahatka. Ласкаво просимо! Найсвіжіші та найдешевші продукти для всієї родини саме тут!

37289302