7878990Донецька ОВА звернулася до Львівської ОВА з проханням допомогти шипами типу «їжак», аби зміцнити інженерні захисні споруди.

Як повідомляє пресслужба Львівської ОВА, завдяки благодійному фонду сімʼї Доскіч 4,5 тонни металевих шипів вирушили на Донеччину.

«Металеві шипи – це не просто про метал, коли йдеться про запит від області, яка перебуває у зоні активних бойових дій. Дякую фондові та особисто Юрію Доскічу за те, що ви завжди оперативно відгукуєтесь на наші запити, коли є гостра потреба у допомозі. Дякую кожному та кожній, хто не стоїть осторонь! Все буде Україна!», – зазначив очільник області.

Благодійний фонд сім’ї Доскіч і раніше допомагав військовим. Так, в березні за кошти, які зібрали у Бісковицькій територіальній громаді, а також за кошти благодійного фонду сім’ї Доскіч відремонтували та укомплектували медичним обладнанням два автомобілі, щоб передати військовим, які боронять Харківщину. А близько місяця тому зусиллями Фонду для захисників і медиків передали тягач, причіп та реанімобіль.