23432532Артист Олег Шумей (SHUMEI) вкотре підсилив військових з Львівщини. На цей раз музикант передав партію із 12 FPV-дронів для підрозділів Національної Гвардії.

Як повідомляє пресслужба Львівської ОВА, безпілотники на фронті виконують низку бойових завдань, та найголовніше – вони допомагають зберегти життя нашим захисникам, адже можуть дистанційно заподіяти шкоду ворожій техніці та особовому складу.

36743774623

«Львівська обласна військова адміністрація завдяки багатьом програмами та ініціативам намагається закрити кожен запит від наших військових. Таких запитів є чимало, тож тішить, що до цієї справи долучаються волонтери, артисти. Ворог у нас спільний, тому і діяти нам потрібно спільно. Спілкуючись з військовими неодноразово чую, що один такий дрон здатен знищити кількамільйонну воєнну техніку. Вірю, що і надалі ми зможемо забезпечувати наших військових сучасними технологіями, адже це можливість наближати перемогу», - зауважив перший заступник голови Львівської ОДА Андрій Годик.

78323221

Зазначимо, станом на сьогодні команда Олега Шумея передала понад 40 дронів для бригад з Львівщини. Техніку закупили за виручені кошти з концертів артиста.

334455455