72788809ГО “Офіс шахтаря”, Міненергетики України, Львівська ОВА, ДП “Львіввугілля” та профспілкові організації підприємства спільно шукали виходи з складної ситуації, яка склалася через атаки рф по енергогенеруючих підприємствах України.

Про це повідомляє “Офіс Шахтаря”.

“Непросте завдання, завдяки єдності, сьогодні вдалося частково вирішити. Знайдено нових споживачів для реалізації частини об’єму запланованого видобутку вугільної продукції, яку нагора дають шахтарі Львівщини. Нові угоди допоможуть підприємству продовжувати свою активну господарську діяльність”, – зазначили шахтарі.

Команда “Офісу Шахтаря” разом ініціаторами створення ГО Максимом Козицьким та Орестом Кавецьким переконані в тому, що праця шахтарів є частиною економічного становища країни. Вугільна галузь створює робочі місця для тисяч громадян і робить суттєвий внесок у бюджет країни через сплату податків. Гірники зазначили, що ДП “Львіввугілля” продовжує працювати в умовах складної ситуації, оскільки вугільна галузь залишається важливою для вирішення енергетичних потреб країни, а особливо у період підготовки до опалювального сезону.

Варто зазначити, що колектив ДП “Львіввугілля” не припинив своєї діяльності зважаючи на виклики й встояв через важкі місяці безгрошів’я. В цей період часу гостро постало питання підтримки підприємства для забезпечення стабільності та безпеки.

“Розвиток шахтарства є важливим чинником для забезпечення енергетичної незалежності України”,– переконаний Кавецький.

Також гірники наголосили, що ГО “Офіс шахтаря”, керівництво Львівської ОВА, керівництво ДП “Львіввугілля”, профспілкові організації підприємства спільно з Міністерством енергетики України продовжуватимуть й надалі вживати всіх заходів, аби забезпечити стабільну роботу підприємства, ліквідувати заборгованість по сплаті заробітної плати, посилити вмотивованість колективу.