778816 жовтня о 17.00 годині львів'ян та гостей міста запрошують на фотовиставку у Львівський Фотомузей (Львівський палац мистецтв) за адресою вул. Коперника, 17.

Подія організована у співпраці Українського Фотографічного Товариства (УФОТО), Львівського Фотомузею, Львівської філії спілки фотохудожників України та Львівського палацу Мистецтв.

Олег Огородник народився у 1954 році. Сфери зацікавлення: Чорно-біла фотографія (спортивна, життя в горах, акт, портрет, пейзаж.). З 2013 року зацікавився альтернативними видами фотографії, такі як альбуміновий друк і ціанотипія. Зараз є членом групи альтернативної фотографії «Zasmaha».

З 1991 року Олег є членом Спілки фотохудожників України. В 1995 роціотримав міжнародне звання AFIAP (художник), а вже в 1998 р. – міжнародне звання EFIAP (екселенс). З 2004 р. є почесним членом Одеської фотографічної асоціації.

Олег Огородник – учасник та призер українських і міжнародних фотосалонів, лауреат Обласної премії 2019 в галузі мистецтва “За виставкові проекти та промоцію українського мистецтва за кордоном”.

В 2020 році став Лауреатом премії Василя Пилип’юка.

Розголос забезпечують Суспільне Львів, Радіо “Львівська Хвиля”, Сайт про Захід України “Бомок”, Інформаційна агенція “Гал-інфо”, Громадський сайт Львова “Форпост”, інтернет-видання “Площа Галицька” та Фотографії Старого Львова.

До та після події гостинно пригощатиме Кава Старого Львова.