9026 жовтня громадська організація відзначила першу річницю від часу появи ініціативи про створення та відкриття приймальні. 

"Дорожню карту для громадської організації з метою допомоги шахтарській спільноті Прибужжя окреслили начальник Львівської ОВА Максим Козицький та Орест Кавецький, а втілили в життя діяльність ГО активні шахтарі-волонтери з допомогою благодійної організації “Благодійний фонд “КАВА” Фонд Кава & Фонд Кава для Прибужжя, керівником якої є Христина Кавецька", - зазначили у ГО "ОФІС ШАХТАРЯ".

Важливим напрямком діяльності організації є соціальна допомога родинам працівників ДП «Львіввугілля»: мобілізованих до лав ЗСУ, демобілізованих, сімей загиблих та безвісти зниклих воїнів-шахтарів, загиблих на виробництві гірників, багатодітних сімей.

“Активісти ГО “ОФІС ШАХТАРЯ” пам’ятають про те, що саме ми, дорослі, маємо забезпечувати дітям право на дитинство – і гратися, і робити помилки, і байдикувати, і радіти. Також пам’ятають про те, що вдячність нашим захисникам за змогу сьогодні працювати під синьо-жовтим стягом, за те, що віддають себе за нас багатьох, а їхнім родинам – за таких синів, доньок, батьків, чоловіків, дружин, братів, сестер, за віру, за підтримку, за молитву, за те, що сильні тут, аби вони були сильними там, а тому не може мати меж і кордонів для вдячності колективу, громади…”, – зазначили у дописі.

“ОФІС ШАХТАРЯ” вчергове організував активне дозвілля для дітей. Подія відбулась 26 жовтня з 10:00 до 14:00 год. Гасло святкування – “Війна не відміняє дитинство”.

Цього разу свято відбулось за підтримки ФОП Мельник Г.Ф. у «Парку розваг Madagaskar» в місті Шептицький, вул. Героїв Майдану, 10, ТРЦ «Майдан»,а також у співпраці з адміністрацією ДП “Львіввугілля” та його очільником Вадимом Красем, що вжили необхідних заходів для інформування відповідної категорії працівників та їхніх родичів у всіх підрозділах підприємства.

Захід безкоштовно відвідали більше сотні дітей, віком від 6 до 13 років, батьки яких були або є учасниками бойових дій в лавах ЗСУ задля захисту України від нападу окупаційних військ рф, загиблих або зниклих безвісти воїнів-шахтарів, загиблих на виробництві гірників або з числа багатодітних сімей шахтарів.

Діти змогли весело провести час на атракціонах, зокрема, на лабіринті, батутній арені, ніндзя парку, пограли у плейстейшн, настільний футбол, машинки та лего. А найменші дітлахи радісні емоції отримували на: атракціоні “Соти” , водному батуті, атракціоні “Кокосова пальма”  та грались розвиваючими іграшками.

“Увесь час, що ним діти послуговувалися для отримання позитивних емоцій, то був наповнений дитячим радісним сміхом, посмішками та втіхою. Така атмосфера вартує того, аби дарувати свято знову й знову. Щиро дякуємо нашим воїнам-шахтарям і всім, хто на лініях вогню, хто на небесах, і тим хто був в лавах ЗСУ, а сьогодні знову видобуває вугілля або ходить одними вулицями в місті! Дякуємо тим, хто втратив близьких і рідних, які віддали себе за усіх нас. ГО “ОФІС ШАХТАРЯ” докладатиме всіх зусиль, аби в такий буремний час знаходити можливості, які дітей повертатимуть у дитинство, а їхні посмішки запалюватимуть у серцях дорослих віру, надію і любов!” – підсумували у дописі.

Номер телефону для комунікації з ГО “ОФІС ШАХТАРЯ”: +380 (97) 691 39 67.