Переселенець та доброволець Павло Довбуш знову звертається до львів’ян з проханням підтримати його у суді. «Завтра о 14:15 у приміщенні Апеляційного суду Львівської області відбудеться засідання (маю надію - остаточне) по справі любительки передавати інформацію про переселенців росіянам та на окуповані території України незаконним органам рфії - начальниці управління пенсійного забезпечення військовослужбовців та деяких інших категорій громадян Сивч О.Ю.. Справу двічі переносив суддя, хоча справа прозора як сльоза. Чи то намагається всебічно розглянути справу,щоб не було нарікань,чи...» - написав Павло Довбуш на своїй сторінці у Фейсбук.

Чоловік розповідає про справу так:

«Позиція Сивч та її адвоката (ключові моменти):
1.Ніхто ні в чому не винен окрім мене, бо я звернувся до ПенсФонду України за належною мені пенсією.
2.Запити до росії відправлені були для того, щоб захистити мої інтереси (ОФІГЄННО захистили,дякую - вся родина живе в очікуванні гранати у вікно вже більше ніж півроку).
3.У нас ДРУЖНІЙ обмін інформацією між держорганами росії і України (треш,бл....).
4.Похєр на Конституцію і Закони України (статтю 19 Конституції) - у ПенсФонда є ІНСТРУКЦІЯ...І не просто ІНСТРУКЦІЯ,а інструкція УРСР!!!!! Вона при оформленні запитів (незаконних, наголошую) дає право органам ПФУ відправити будь-куди ( окупантам в Крим, в Москву, в ДеНеЄри-еЛеНеРи і в Зімбабве) всі Ваші дані, які співробітник ПФУ вважає потрібним. Без Вашого дозволу. Це жесть.
5.Папірці незаконно створених окупантами органів на території Криму - є чинними, у тому числі листи ФСБ (управління по Криму) - їх треба ВИКОНУВАТИ - можу резолюцію Сивч показати (ДО ВИКОНАННЯ на супроводі до листа Управлєнія ФСБ РФ по Рєспублікє Крим і гораду Сєвастополю). Відповідно органи окупантів з точки зору ПФУ і Сивч - є легітимними,законними і визнаються нашим ПенсФондом України (який є органом виконавчої влади).
6.Треба довести, що я живу по вказаній у запитах адресі. Посвідки місцевих органів влади і довідка внутрішньо переміщеної особи а також переписка з офіційними органами по цій адреі(а листи отримати можна тільки під розпис) - то фігня, треба докази.
7.Треба довести, що я є потерпілим від збройної агресії і окупації Криму. МОЖЕ Я ПРОСТО ТАК КИНУВ НАВЕСНІ 2014 РОКУ СВОЮ ДОМІВКУ З МАЙНОМ У КРИМУ І ВІД НЕХЄР РОБИТИ ВИВІЗ СМЕРТЕЛЬНО ХВОРУ (ЦАРСТВО ТОБІ НЕБЕСНЕ) МАМУ І ЖІНКУ НА ПІДКОНТРОЛЬНУ УКРАЇНІ ТЕРИТОРІЮ БОМЖУВАТИ. І БОМЖУЮ ДОНИНІ, ВЖЕ З ДВОМА НЕМОВЛЯТАМИ, БЕЗ ХАТИ І ПЕРСПЕКТИВ.
8. Загроза життю і безпеці моїй родині - то є фантазія, немає підстав вважати, що розголошення моїх персональних даних окупантам разом з адресою створює для мене і родини небезпеку. Вишу на сєпарських сайтах з фото? Та то фігня. Вбивства і спроби викрадення по території України наших громадян (у тому числі і АТОвців)? Та то теж фігня. Зниклі без вісти у 2014 році мої побратими у Криму (Тімур Шаймарданов, Сейран Зінедінов та інші), разом з якими орагізовував акції супротиву і багато чого іншого робив для збереження цілісності України (за таке взагалі краще навіть зараз не розповідати)? То теж фігня».

Павло Довбуш просить усіх, кому не байдуже, бути присутніми для підтримки в залі суду завтра.

«Рішення суду другої інстанції в такій справі - це лакмусовий папірець того, чи є наша країна правовою державою. Представникам ЗМІ буду вдячний за висвітлення. Отож, м.Львів, Соборна Площа, 7, Апеляційний Суд Львівської області, початок засідання призначено о 14:15. ДЯКУЮ і ДУЖЕ ЧЕКАЮ НА ПІДТРИМКУ», - написав Павло Довбуш.

Нагадаємо, 3 квітня, Галицький районний суд м. Львова визнав винною начальницю управління пенсійного забезпечення військовослужбовців та деяких інших категорій громадян ГУ ПФУ Оксану Сивч у розголошенні персональних даних переселенців країні-агресору.