19396828 1369264689808416 6217072701022389079 nДо голодувальників Олега Березюка та Оксани Сироїд приєднався нардеп Тарас Пастух.

«Коли я їхав з Дебальцевого складати присягу народного депутата України мій побратим Євген Герасевич сказав наступні слова: «Війна не тут, війна в Києві. Якщо б війна була тут, ми б уже її завершили». Це був листопад 2014 року. За цих два з половиною роки Порошенко довів усій країні правдивість цих слів. За цей час він зумів розпочати ще одну війну – війну проти свого народу. Війну поти тих хто має свою думку і відстоює її, війну проти тих, хто не погоджується на політичну корупцію. Вершиною цинізму цієї війни стала сміттєва облога Львова», - написав на своїй сторінці у Фейсбук Тарас Пастух.

«Рік часу з екранів телеканалів уся країна чула як нібито усіх державні органи допомагають Льовову, і який Львів безпорадний. В той же час усі зусилля державного апарату були спрямовані на те, щоб не випустити жодного автомобіля з міста.

Олег Березюк, для того щоб привернути увагу всієї країни до боротьби Львів’ян за право жити гідним людьми розпочав акцію голодування під Адміністрацією президента. До нього приєдналася заступник голови Верховної ради України Оксана Сироїд.

Ця проблема може бути знята лише однією людиною в державі. Але якщо він забув долю своїх попередників, то наше завдання допомогти йому прийняти це рішення. Настав час львів’янам нагадати свою силу. А нам сусідам Львова та іншим містам допомогти в цій боротьбі. Тому, в знак підтримки своїх друзів-львів’ян приєднуюсь до акції і також оголошую голодування.
Разом прогнали Януковича, разом втримали путінську агресію, разом переможемо і в цій боротьбі. ЛЬВІВ – МИ З ТОБОЮ!!! СЛАВА УКРАЇНІ!!!", - написав Тарас Пастух.