ratusha2Державна аудиторська служба України оприлюднила результати перевірки окремих питань фінансово-господарської діяльності департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР.

Як повідомили прес-службі мерії у департаменті, частину виявлених порушень департамент визнав і вже їх ліквідував. А по шести напрямках ревізії готує матеріали в суд для оскарження.

«Ми ознайомлені із результатами ревізії. Є дві частини цього питання. Частину виявлених порушень ми визнаємо. Їх вже ліквідували. А по шести напрямках будемо оскаржувати дії даної служби в суді. Зараз готуємо матеріали до суду. З цими матеріалами працює юридичний департамент і працівники нашого департаменту», - розповіла директор департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Ірина Маруняк.

Як повідомляв Форпост, під час ревізії окремих питань фінансово-господарської діяльності Департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради фахівці Західного офісу Держаудитслужби виявили фінансових порушень на суму 6,4 млн грн