Вїзд зі сторони ЛьвоваСьогодні на засіданні виконавчого комітету прийняли рішення «Про зміни до переліку об’єктів, видатки на які у 2017 році будуть проводитись за рахунок коштів бюджету розвитку міського бюджету м. Львова».

«У нас сьогодні одне питання, що стосується ТПВ. Це частина коштів, які треба дофінансувати Червонограду за червень. Це ще старі розрахунки за червень, які ми закінчуємо і виходимо на нуль. Сприяємо області, як можемо, щоб спільними зусиллями розвантажити місто від сміття. Червоноград приймає не велику частку, але сьогодні важливо якомога більше вивозити з міста. Є велике накопичення сміття на вул. Північній. Це велика проблема. Треба кожну тонну, яку хтось може приймати, вивозити», - розповів Геннадій Васьків, заступник міського голови з фінансово-економічних питань.

 «Є пропозиція виділити додатково 33 тис грн для міста Червоноград на виконання Меморандуму по ТПВ. Це кошти, які потрібні для розрахунку за червень цього року», - зазначив Тарас Фриз, в.о. начальника відділу аналізу та планування.

Це рішення передбачає виділення субвенції міському бюджету м. Червонограда на розвиток інфраструктури міста у сумі 2053014,43 грн, що на 33014,43 грн більше, ніж передбачалось раніше.