kistky 4Директором Жовківської філії ДП «Укрветсанзавод» став Руслан Ковальчук. Про це повідомили у прес-службі ЛОДА. Рішення щодо проведення кадрових змін прийняте у зв’язку з подіями, що відбувалися на філії  та привернули увагу громадськості і набули негативного резонансу у суспільстві, - йдеться в повідомленні.

За словами генерального директора ДП «Укрветсанзавод»  Сергія Заглоцького, новий директор очолить процес виведення підприємства з кризового стану та відновлення виробничої діяльності підприємства, зокрема вже сьогодні розпочато встановлення  на філії пічного пристрою з генератором піролізного газу,  який можна застосовувати для утилізації продуктів тваринного походження,  зокрема кісток, які накопичені на території підрозділу.

Автором та розробником цього пристрою є радехівський винахідник Анатолій Архипчук.

«Сьогодні їду на зустріч із громадою Першочергово потрібно створити комісію з відповідних фахівців. Бо від того, що я там побачив, мені стало страшно. Тому потрібні відповідні фахівці з різних питань, щоб вони приїхали на місце, побачили, розібралися і, вже виходячи з того, будуть робитися наступні кроки. Зрозуміло, що треба це доводити до ладу, робити порядок, забирати те, що там є. Сьогодні починається установка котлів. За цей і наступний тиждень, думаю, ми вже це запустимо і будемо закривати це питання, першопочатково наводити порядок», – сказав Руслан Ковальчук у коментарі "Дивись.Інфо"

Також Форпост писав