donorstvo krovi 660x330Наталя Хоменко стала однією із постраждалих у жахливій ДТП, що трапилася 25 липня о 18:45 на автодорозі Львів – Івано-Франківськ в с. Старе Село Пустомитівського району. Вона госпіталізована до 8-ї міської клінічної лікарні Львова. Жінці терміново потрібна кров.

«Це мама мого курсанта Андрія. Я його готував на фронт. Він подзвонив до мене посеред ночі. Будемо вдячні, якщо хтось відгукнеться і допоможе. На сьогодні уже є необхідна кількість крові Побратими одразу відгукнулися і здали потрібну кількість. Але на завтра потрібно ще 7 донорів», - розповів куратор військово-патріотичого вишколу "Патріот" Олег.

«Підходить будь -яка група, бо це для заміни. Здавати на 8 лікарню для Хоменко Наталії Василівни. З собою мати паспорт, квитанцію про здачу зберігати. Чужого горя не буває!» - додав Олег Патріот. 

Нагадаємо, 25 липня о 18:45 на автодорозі Львів – Івано-Франківськ в с. Старе Село Пустомитівського району сталося зіткнення легкового автомобіля «Фіат Добло» та мікроавтобусу «Фольксваген ЛТ». 

Внаслідок ДТП отримали травми та були доставлені у 8-му міську клінічну лікарню 5 осіб, а саме:

  • пасажир автомобіля «Фіат Добло», 1965 року народження, жителька м. Ходорів – госпіталізована в реанімаційне відділення;
  • водій автомобіля «Фіат Добло» , 1959 року народження, житель м. Ходорів – після надання медичної допомоги відпущений додому;водій автомобіля «Фольксваген ЛТ», 1987 року народження, житель смт. Красне Буського району – після надання медичної допомоги відпущений до дому;
  • Чоловік 1993 року народження, житель м. Буськ – госпіталізований в реанімаційне відділення;
  • пасажир автомобіля «Фольксваген ЛТ» , 1990 року народження, житель м. Буськ – після надання медичної допомоги відпущений додому.