semenchenkoСьогодні, 12 вересня о 8.30 ранку у Львові, в готель Леополіс прибули прикордонники у супроводі патрульних, і намагалися вручити екс-президенту Грузії Міхеілу Саакашвілі протокол. Охорона та прихильники заблокували доступ до персони. Під готель Леополіс, де зупинився політик, стягують поліцію. 

"8.30 ранку, Театральна 18. Цікаве дійство відбувається по словам свідків: прийшли прикордонники в "Леополіс" вручити протокол Саакашвілі, все в межах закону така процедура (ніхто його не планує забирати, але певна група людей (зі слів свідків - нашивки Донбас) не дозволяє їм це зробити, отже окупація Леополісу відбувається ?

Станом 09:10 Отже розібралися по місці прибуття: в холі готелю стоять прикордонники і поліція, також юристи Саакашвілі і Семен Семенчинко. Юристи не приймають протокол так як він є уже заповнений, а по закону він має заповнятися біля М. Саакашвілі. Охорона, яка забезпечує правопорядок це охорона готелю і вони як приватна фірма не зобов'язується пропускати без рішення суду в готель (рішення суду немає). Наразі все спокійно без правопорушення" - повідомив Ігор Зінкевич, керівник і засновник найбільшої львівської спільноти Варта-1.

Після цього Семен Семенченко, який перебуває з самого ранку в готелі, і виступає "захисником" Саакашвілі дав інтерв'ю журналістам: "Вони здійснили адміністративне правопорушення, без дотримання занодавства". 

На питання журналістів, з якою метою він перебуває тут зараз у Львові, відповів, що слідкує за забезпеченням дотримання законодавства на правах народного депутата.