249905Львівський центр надання послуг учасникам бойових дій спільно з проектом «Воїну-гідна праця» ГО «Центр зайнятості Вільних людей» запрошують на V Всеукраїнський Форум «Захоплені життям, який відбудеться 26 жовтня о 17.00 год. в приміщенні Першої Львівської Медіатеки (вул. Мулярська, 2-а). Історії успіху ветеранів АТО». Під час Форуму ветерани АТО, які повернулися з війни і соціалізувалися через працевлаштування, відкриття власної справи, реалізацію соціальних проектів, презентуватимуть свої історії. Про це повідомили у прес-службі ЛМР.

«Колишні воїни відверто ділитимуться рецептами свого успіху, розповідатимуть про труднощі, які вдалось подолати та даватимуть корисні поради. Історії перемог, які вражають та надихають. Окрім того, учасники АТО зможуть отримати консультації та актуальні вакансії щодо працевлаштування, відкриття власної справи, юридичні та психологічні консультації», - говорять у Центрі надання послуг учасникам бойових дій.

Вхід на захід за попередньою реєстрацією: goo.gl/CbkpFy

Зазначимо, що I Форум «Захоплені життям історії успіху ветеранів АТО» пройшов у травні 2016 року у Києві. Тоді на захід завітало більше 110 відвідувачів, серед яких представники ЗМІ, громадські організації, міжнародні донорські організації, провідні компанії України, ветерани АТО, ін.

Інформаційна кампанія «Захоплені життям. Історії успіху ветеранів АТО» у м. Львові реалізується в рамках діяльності громадської організації «Центр зайнятості Вільних людей» та Львівського центру надання послуг учасникам бойових дій. Проект здійснюється за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні та Львівської міської ради.