Форпост

Сьогодні під головуванням директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради Сергія Бабака відбулась нарада з проектантами, керівниками структурних підрозділів мерії, головами сільрад, депутатати Львівської міськради, на якій обговорювавлася розробка робочого проекту стабілізації та забезпечення протиаварійного стану полігону у Грибовичах.

Про це Форпосту повідомив головний інженер ЛКП «Збиранка» Віктор Горбач.

«Говорили про потребу вирівнювання схилів звалища сміттям, яке зсунулося, грунтом та інертними матеріалами. При цьому акцентували увагу на питанні ретельного дотримання законодавства припроектуванні та виконанні робіт. Запропонували головам сіл створити робочі групи зпогодження робіт на полігоні , зокрема для розгляду та погодження передпроектних технічних завдань», - розповів Горбач.

Депутат міськради Роман Федишин під час наради підтвердив наявність коштів на першочергові заходи з стабілізації полігону.

«Своєю чергою голови сіл бідкалися, що існує проблема в деструктивній позиції багатьох депутатів сільських і селищних рад, які просто не приходять на сесії, що унеможливлює прийняття будь-якого рішення стосовно полігону», - додав Горбач.