27067727 1609996855720600 5771022566239369009 nЮрій Токарєв, головний лікар комунальної 6-ї міської поліклініки м. Львова, прокоментував інформацію щодо ДТП, яка трапилась сьогодні зранку на вул. Винниченка.

За кермом автомобіля справді перебував Юрій Токарєв, але машина не є його власністю. Також, зі слів Юрія Токарєва, ДТП трапилась з технічних причин і в стані алкогольного сп’яніння він не перебував. Юрій Токарєв сам запропонував працівникам поліції пройти усі необхідні обстеження.

«Я справді сьогодні зранку їхав на автовокзал по своїх приватних справах. Коли проїжджав на вул. Винниченка, почув хлопок, зрозумів, що пробило колесо. Машина втратила керування і скоїла наїзд на бус, який був припаркований. Я встиг вийти з машини, пішов дим. Оскільки автомобіль не був вимкнений, машина покотилась вниз. На той час під’їхали представники поліції.

Автомобіль не є моєю власністю, я взяв його у тимчасове користування на певних умовах. Я запропонував працівникам правоохоронних органів пройти усі необхідні тести. Ми 2 год заповнювали протокол. Поліція не скерувала мене на експертизу через відсутність підстав. Внаслідок ДТП я отримав невелику травму, але госпіталізації не потребував, бо почував себе нормально», - розповів Юрій Токарєв, головний лікар комунальної 6-ї міської поліклініки м. Львова.

Нагадаємо, сьогодні близько 6-ї години ранку сталася ДТП за участю Юрія Токарєва. За словами свідків, він перебував у стані алкогольного сп'яніння. Однак, слова свідків про стан сп’яніння лікаря є непідтвердженими, у поліцейських не було підстав перевіряти на стан сп’яніння

Як розповіли у Патрульні поліції Львова, близько 4 години ранку патрульні помітили як з вулиці Гнатюка по зустрічні на проспект Свободи виїхав автомобіль Шкода Октавія. На вимогу про зупинку водій не зреагував. Залучили ще екіпажі на допомогу, однак автомобілю вдалося відірватися. Вже за дві години патрульні отримали виклик про ДТП на вулиці Винниченка.

Коли приїхали на місце, то до них підійшов чоловік який сказав, що керував автомобілем, не впорався з керуванням і врізався в припаркований автомобіль та злетів з дороги. Водій був у тверезому стані. На нього оформили протокол за скоєну ДТП.
 
У суботу 27 січня, вдень патрульні отримали повідомлення від небайдужих громадян, що водій автомобіля "Шкода", порушує правила дорожнього руху, створює аварійні ситуації і вказали вулицю якою він рухається. Коли патрульні виявили даний автомобіль, то водій ледь не наїхав на пішохода на пішохідному переході. Автомобіль зупинили. На нього винесли постанову за згадане порушення.
 
Чоловік дуже нервував і поводився дивно. Він погодився пройти перевірку на стан алкогольного сп‘яніння – 0,34 проміле. У нього вилучили посвідчення і склали протокол за керування в нетверезому стані. Це той самий водій, що і сьогодні вчинив згадану ДТП, маючи вже замість прав – тимчасовий талон.