Podarunok11На велику кількість свят ми намагаємося підібрати подарунки не тільки для друзів або родичів, але і для співробітників свого колективу. Ну а якщо у вас ще є і постійні партнери вашої фірми, то радимо вам підібрати презенти і для них, завдяки чому ваші робочі відносини стануть тільки міцнішими і ще більш плідними.

Для тих, хто не уявляє, які подарунки можна вручати партнерам вашої фірми і буде цей матеріал.

Їстівні презенти

При виборі подарунка для партнерів по бізнесу зверніть свою увагу на різні їстівні набори, адже саме вони можуть стати по справжньому цікавим знаком уваги. Як варіант для презенту ви можете розглянути бокси з делікатесами з різних країн світу, кошики з ягодами або екзотичними фруктами, набори меду і різних солодких паст, корисні солодощі без глютену і цукру, м'ясні та сирні коробки і так далі. Крім того, якщо ви добре знаєте смаки свого бізнес партнера, то ви можете і підібрати для нього алкогольний напій і закуски до нього, що теж напевно йому сподобається.

Сертифікати

Такий варіант підходить на абсолютно будь-яку святкову подію і за допомогою такого презенту ви зумієте догодити абсолютно кожному своєму бізнес партнеру. Вам всього лише необхідно замовити потрібну кількість таких сертифікатів на https://onecard.gift/korporativnyye-podarki і вручити їх партнерам, а сам презент вони виберуть самостійно. На покупку такого подарунка ви не витратите багато сил і часу, а партнери вашої компанії зможуть потім підібрати для себе по справжньому цікавий презент, причому у них буде достатньо часу для того, щоб визначитися з вибором.

Календар або скретч-постер

Ще одне непогане рішення для корпоративного подарунка - це різні календарі. Найбільшою популярністю користуються так звані "вічні" календарі, адже такий подарунок дарується не на рік і його можна буде використовувати вдома або в офісі протягом багатьох років. Ще одне гарне рішення - це придбання скретч-постера, наприклад карти світу, де верхній шар легко стирається за допомогою монетки і можна наочно відзначати географію своїх подорожей. Такий знак уваги ваші партнери по бізнесу теж напевно зможуть оцінити по достоїнству.

Книга

Багато людей впевнені, що книга - це найкращий подарунок, і це не дивно. Адже хоч багато людей і фактично перестали читати літературу або роблять це за допомогою сучасних гаджетів, в бізнес колах як і раніше хороша книга - це ознака статусу і високого рівня інтелекту. Саме тому, ви завжди можете подарувати своєму бізнес партнеру твір класичної літератури, біографію або мемуари якогось відомої та шанованої їм людини, ну а можете і взагалі підібрати якусь книгу, яка тісно пов'язана з вашою спільною сферою діяльності.

Блокнот для нотаток

Для тих, хто хоче зробити невеликий, але практичний подарунок - це по справжньому хороший варіант. Адже в такі щоденники можна вписувати потрібну інформацію стосовно дати зустрічей, телефони, робити позначки під час різних конференцій і семінарів тощо. Радимо вам вибирати такий аксесуар в шкіряній обкладинці, а ще непоганим рішенням буде нанесення іменного напису, тоді презент прийдеться ще більше до душі.

І пам'ятайте, що навіть невеликий подарунок для партнерів по бізнесу - це гарантія того, що ваші робочі відносини і надалі будуть складатися досить успішно!