248025601 577543520117630 5822982324591379337 nПочаткова англійська може здатися складною. Розповідаємо, як почати вивчати іноземну мову з нуля.

Початкова англійська: 5 порад як приступити до вивчення мови

Почати вивчення початкової англійської не так і складно, як може здатися. У цій статті ми розглянемо, як правильно підготуватися та почати вивчати іноземну мову максимально ефективно. Головне у такій справі — це чітке розуміння мети та належний рівень мотивації. Нижче ми розглянемо п'ять основних порад, які допоможуть почати вивчати англійську мову.

Залишайтеся мотивованим і не зупиняйтеся на досягнутому, тоді ви досягнете успіхів у вивченні англійської.

1. Виберіть підходящі курси
Вивчіть всі доступні варіанти у вашому місті, почніть з тих, які знаходяться ближче до вашого будинку або роботи. Так ви заощадите час на дорогу. Також вивчіть доступні формати навчання: онлайн чи офлайн. Спробуйте вивчати початкову англійську в Грін Форест у них велика мережа шкіл по всій Україні.

2. Поставте перед собою ціль
Мета - одна з найважливіших складових процесу навчання. Ви повинні чітко усвідомлювати, що ви хочете отримати від занять з початкової англійської). Запишіть на папері чого б ви хотіли досягти у вивченні англійської, а потім виберіть найголовніші цілі. Коли ви визначитеся з головними завданнями, розкажіть про них викладачеві, щоб він зміг скоригувати програму навчання. Це вам допоможе не збиватися зі шляху і зберігати мотивацію та бажання вчитися.

3. Складіть розклад
Розклад також дуже важливо зробити ще до початку процесу навчання. Порадьтеся зі своїм викладачем, погодьте заняття зі своїм графіком. Щоб навчання було максимально ефективним – намагайтеся ставити заняття не надто часто, але й не надто рідко, щоб перерви між заняттями не були великими. Інакше ви можете забути, що ви вчили на останньому занятті та втратите тонус. Якщо ви встановили розклад, дотримуйтесь його. В іншому випадку ви втратите концентрацію на навчанні і пропустите досить великий обсяг матеріалу.

4. Ознайомтеся з підручниками по початковій англійській
Коли ви вибрали собі курси для навчання, визначили цілі навчання, і склали розклад, саме час ознайомитися з методичними матеріалами. Орієнтуйтеся на те, щоб ваш підручник був націлений саме на виконання поставленого завдання. Наприклад, якщо ви хочете покращити розмовну англійську, то в підручнику має бути достатня кількість розмовних вправ. Якщо у вас виникають сумніви чи невпевненість – поговоріть зі своїм викладачем, він зможе допомогти вам.

5. Не обмежуйте навчання одними тільки курсами
Крім відвідувань курсів початкової англійської існує безліч способів практикувати англійську поза курсами. Тут можна згадати розмовні клуби, читання та перегляд фільмів та серіалів англійською мовою, пошук друзів із листування з іншої країни та багато інших. Головне - не зупинятися на досягнутому і постійно покращувати свої знання, тоді ви з легкістю досягнете своїх цілей.