reyder 70306Сьогодні у Львові відбувся пікет Шевченківського суду Львова. Активісти виступили проти судді Невойта, який, з їхніх слів, веде справу про рейдерське захоплення житла не чесно.

"Відбувся пікет Шевченківського суду через поведінку і рішення судді Невойта, який розглядає справу стосовно квартири Галини Просолович. Громадянин Ломага подав позов про виселення Просолович з квартири, де вона прожила все життя. Як відомо з матеріалів в Інтернеті, Ломага - адвокат, який представляв депутата ЛМР і відомого забудовника Григорія Козловського, коли той приватизовував кінотеатр "Київ". Син Просолович подав зустрічний позов і просить визнати договір купівлі-продажу недійсним. Ці два позови поєднали та розглядає їх суддя Невойт. Судді оголосили 9 відводів і він жодного не задовільнив, звичайно ж. Це якщо коротко про ситуацію", - коментує Ярина Волошин, активістка Автономного Опору.

Нагадаємо, про цю ситуацію із житлом раніше вже писала сама Галина Просолович, яка, з її слів, є жертвою рейдерського захоплення.