photo 147375088213В селищі Добротвір уже кілька днів ходять двоє чоловіків, які нібито збирають кошти для пораненого Сергія Загасайла і для воїнів АТО на протези. Проте хто ці люди, та на яких підставах діють, невідомо. Про це повідомила мама Сергія Загасайла Алла.

«Ми випадково дізналися про те, що по Добротвору ще з неділі ходять невідомі молодики, які збирають кошти для нашого Сергія. Спершу вони казали, що гроші потрібні саме Сергію на протез. Коли одна жінка запитала, а навіщо Сергію протез, знаючи нас і нашу сім'ю, вони зніяковіли. І далі вже людям почали говорити про бійців АТО, яким потрібні протези. Їх бачили з якимись паперами, списками. Людей, які здають кошти, теж вносять у список, люди навіть підписуються», - розповіла Форпосту Алла Загасайло.

«Наша сім’я нікого не просила про цю послугу, документів ми нікому не надавали. Представляються чоловіки як від благадійної організації, назва невідома. Не довіряйте цим людям! Коли Сергію потрібна допомога - ми звертаємось особисто до церкви, до мешканців селища, до волонтерів», - додала мама Сергія.

Також жінка повідомила, що з приводу ситуації уже повідомила у поліцію і чекає результатів роботи від правоохоронних органів.