smittya zi lvova 1701 7 765 285 4 wНа Житомирщині 25 січня поліцейські зупинили чергові вантажівки із львівським сміттям. На місце виїжджала слідчо-оперативна група. Повідомляється, що поліцейські виявили невідповідності у товарно-транспортних накладних. 

Працівники поліції Житомирщини зупинили на 122 кілометрі траси Київ – Чоп два автомобілі DAF зі сміттям із Львова, які прямували до Дніпра. У товарно-транспортних накладних поліцейські виявили невідповідності, тому на місце події викликали слідчо-оперативну групу Коростишівського ВП.

Поліцейські також зупинили на 140-му кілометрі автомобіль Renault, який прямував до Черкас з тим же львівським сміттям. На місце події викликали слідчо-оперативну групу Житомирського РВП. 

З'ясовуються всі обставини події, пише Житомир.today.

Зазначимо, що тиждень тому, у цій області також зупинили 5 вантажівок, які перевозили сміття зі Львова до Києва та Дніпра. "Перевіряючи у водіїв документи, патрульні виявили ознаки фальсифікації у товарно-транспортних накладних: не була вказана серія, а вантаж, який перевозився, узагалі фігурував як вторинна сировина", – повідомляла прес-офіцер патрульної поліції міста Житомир Діна Корчевна.