51a9dde28e17118ec0e4576d5d8bc3d6 LДепутат ЛМР Сергій Івах звернувся до міського голови Львова з проханням розглянути можливість розміщення ЛК АТП №2 на вул. Стрийській, 45, на території ЗАТ «ЛАЗ».

«Львівською міською радою прийнято ухвалу від 15.02.2018 №3021 «Про заходи для запобігання шахрайському відчуженню об'єктів майнового комплексу колишнього Львівського автобусного заводу». Згідно з вказаною ухвалою, управління земельних ресурсів зобов’язано зарезервувати для потреб міста земельні ділянки на вул. Стрийській, 45, що перебували у користуванні ЗАТ «Львівський автобусний завод», у межах площі, вільної від об‘єктів нерухомого майна», - йдеться у зверненні.

Як зазначив Серій Івах, на минулому пленарному засіданні депутатами прийнято ухвалу №3023 про створення Львівського комунального АТП №2.

«Станом на сьогодні територія, на якій розміщувалось ПАТ “Львівське АТП-14630" на вул.Городничій, є забудована житловою забудовою, інша територія на вул. Авіаційній, яку місто орендує в Міноборони і витрачає кошти близько 4 млн грн щорічно, теж місту не належить. Відтак звернувся на ім’я міського голови розглянути можливість розміщення Львівського комунального АТП №2 на зарезервовані містом вул. Стрийській, 45 на території ЗАТ «ЛАЗ», що виправдано логістично і в перспективі економічно».

«Відтак, з метою раціонального використання земельних ділянок, виробничих ресурсів та потужностей, а також з огляду на необхідність збереження функціонального призначення земельних ділянок, що перебували у користуванні ЗАТ «Львівський автобусний завод», прошу розглянути можливість розміщення Львівського комунального АТП №2 на вул. Стрийській, 45, на території ЗАТ «ЛАЗ», - зазначив депутат.