59 big1215212Як повідомили в департаменті гуманітарної політики ЛМР, не йде мова про закриття Центру творчості дітей і юнацтва Галичини. Директора Центру зобов’язано у найкоротші терміни усунути недоліки, які були виявлені під час перевірки інспекторами ДСНС. Про це повідомляють у мерії.

«Під час перевірки було виявлено ряд недоліків у Центрі дитячо-юнацької творчості. За результатами перевірки складено акт. Керівника Центру дитячо-юнацької творчості Галичини зобов’язано у найкоротші терміни усунути виявлені недоліки. Мова про закриття Центру не стоїть», - повідомили у департаменті гуманітарної політики ЛМР. 

Львів'яни скаржилися на недотримання пожежних норм у Центрі творчості дітей і юнацтва Галичини.

"Заклад обладнаний системою внутрішнього протипожежного водопроводу, але, на жаль, вона несправна. Відсутні насоси тиску підвищення води і об'єкт не забезпечений відповідною кількістю вогнегасників.

Евакуаційний вихід, який призначений для евакуації людей при пожежі. Закритий. Він має бути постійно відкритий. Сцена від глядацького залу повинна відділятися протипожежною стіною. Незасклені відповідні колби, допускається зберігання горючих матеріалів, що категорично заборонено в електрощитових.

Востаннє перевірку цього закладу проводили 4 роки тому. Відтоді протипожежні недоліки тут виправили лише частково. Шляхи евакуації були закриті, влаштовувалися тимчасові ділянки електромережі. В даному об'єкті система протипожежної автоматики несправні", – пояснює начальник управління ДСНС у Львівській області Юрій Іванишин.