25551936 1572777156144538 4518231466534629131 n 890x395 1
Фото: «Варта-1» у FB
В рамках розгляду звернень мешканців м. Львова щодо можливих порушень природоохоронного законодавства котельнею, яка знаходиться за адресою м. Львів вул. Клепарівська,39а держінспектори з ОНПС Львівської області за участі представників громадськості провели позапланову перевірку на території стадіону СКА. Про це повідомили в Державній екологічній інспекції у Львівській області. 

В ході перевірки ТОВ «Львівські теплові мережі» було встановлено, що для підігріву води у відкритому басейні та обігріву приміщень, які належать Навчально-спортивній базі літніх видів спорту Міністерства оборони України підприємство використовує 3 модульні котельні, що працюють на твердому паливі.

Посадові особи підприємства представили дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне, однак в ході перевірки встановлено, що суб’єкт господарювання не дотримується вимог вищезазначеного дозволу. Спеціалістами Інспекції Держекоінспекцією проведено заміри викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря від стаціонарних джерел забруднення.

За результатами перевірки Державною екологічною інспекцією у Львівській області посадову особу ТОВ «Львівські теплові мережі» притягнули до адміністративної відповідальності та видали Припис про усунення порушень природоохоронного законодавства, що виявлені під час проведення перевірки та визначено терміни на їх усунення.