mijdimВ управлінні молоді та спорту ЛМР розповіли, де цього року проведуть капітальні ремонти приміщень дитячих клубів і відкриють нові гуртки для короткого перебування дітей, пише Львівська газета.

Цього року капітальний ремонт приміщень дитячих клубів та проведення ремонтних робіт у дитячих клубах заплановано за адресами: вул. Святого Теодора, 3, вул. Огієнка, 12, вул. Огієнка, 18, вул. Корольова, 10, вул. Пасічна, 64, вул. Наукова, 29 на загальну суму 4 500 000 грн.

«Заняття в дитячих клубах – це не лише гурткова діяльність, а й спільні заходи: майстер-класи різних напрямків, міні-проекти, свята, ігри, любительські змагання, конкурси, а також – екскурсії містом, відвідини спортивних матчів, дитячих розважальних закладів», – розповіла  координаторка дитячих клубів Львова від управління молоді та спорту ЛМР

Нагадаємо, торік було виділено 9 579 000 грн. утримання й оновлення УДЮМКів і відкрито новий клуб «Колорит» (вул. Суботівська, 7), в якому працює танцювальна студія «Колорит» і гурток образотворчого мистецтва «Палітра». У відремонтованих приміщеннях почали працювати гуртки в 4 дитячих клубах: «Імпульс» (вул. Городоцька, 293), «СмАрт-клуб» (вул. І. Франка, 54), «Лідер» (вул. Ф. Колесси, 8), «Какаду» (вул. Коціловського, 16).