1524235135 tr 8595На виконання Наказу Міністерства освіти і науки України №1572 «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2017/2018 навчальному році» від 06.12.2017 року 18-20 квітня 2018 р. у Тернопільському національному економічному університеті відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Податкова система України». 

19 квітня 2018 року в залі засідань вченої ради ТНЕУ відбулося урочисте відкриття II етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Податкова система України». До участі в Олімпіаді заявлено 82 студенти з 36 закладів вищої освіти України.

Слова вдячності учасникам олімпіади, оргкомітету, членам журі, апеляційної та мандатної комісій та гостям заходу висловив доктор економічних наук, професор, в.о. ректора Тернопільського національного економічного університету Крисоватий Андрій Ігорович, який зазначив, що учасники Олімпіади вже є переможцями, оскільки вибороли першість та репрезентують свої рідні зво на всеукраїнському рівні.

З побажаннями натхнення, волі до перемоги та успішного виконання завдань звернувся до учасників заступник голови журі директор Навчально-наукового інституту економіки, оподаткування та митної справи Університету Державної фіскальної служби України, доктор економічних наук, професор Швабій Констянтин Іванович.

20 квітня 2018 року в залі засідань вченої ради ТНЕУ відбулося урочисте закриття II етапу Всеукраїнської олімпіади з дисципліни «Податкова система України». Роботи учасників Олімпіади оцінювали 13 членів журі, до складу якого увійшли провідні науково-педагогічні працівники базового університету та споріднених кафедр й факультетів із 9 закладів вищої освіти України.

Нагороджували переможців проректор з наукової роботи, доктор економічних наук, професор Зеновій-Михайло Васильович Задорожний, заступник начальника ГУ ДФС у Тернопільській області, радник податкової та митної справи I рангу Сергій Степанович Господарик, Голова Ради ТВ Асоціації платників податків України в Тернопільській області Дудка Ігор Степанович, представник газети «Все про бухгалтерський облік» Горбунова Тамара Борисівна та в.о. завідувача кафедри податків та фіскальної політики, к.е.н., доцент Анатолій Ігорович Луцик. 

Окремих учасників було відзначено грамотами у таких у номінаціях: «За високий рівень практичної підготовки», «За високий рівень теоретичної підготовки», «За краще знання проблем чинної практики оподаткування», «За оригінальний виклад матеріалу», «За прогресивні пропозиції та практичну цінність напрямків реформування Податкової системи України», «За творчий підхід».

Дипломами ІІІ ступеня та цінними подарунками було нагороджено шестеро учасників: 
1. Касімову Юлію Петрівну (Львівський національний університет імені Івана Франка).
2. Абравіт Аліну Юріївну (Сумський державний університет).
3. Канигіна Сергія Михайловича (Харківський національний економічний університет імені Семена Кузнеця).
4. Бикову Вікторію Олександрівну (Київський національний  університет імені Тараса Шевченка).
5. Корнєву Анастасію Олександрівну (ДВНЗ «Київський  національний економічний університет імені Вадима Гетьмана»).
6. Ігнатенко Олександру Олександрівну (ДВНЗ «Університет банківської справи»).

Дипломами ІІ ступеня та цінними подарунками було нагороджено двох учасників: 
1. Чубату Лілію Василівну (Тернопільський національний економічний університет).
2. Ковалик Марію Олегівну (Національний університет «Львівська політехніка»).

Дипломом І ступеня та цінним подарунком нагороджено студентку Університету Державної фіскальної служби України Андрусяк Соломію Євгеніївну.

Учасникам II етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Податкова система України» щиро бажаємо розвитку і наснаги, сил досягати своєї мети, отримувати моральне задоволення від навчання і своєї наукової праці, упевненості в собі, продовжувати вчитися і самовдосконалюватися.