3 e1502110305359Кому поставимо виключно в коментарях — сьогодні міська влада вдруге спробує унеможливити роботу 3-ї комунальної стоматологічної поліклініки.

Буде повторна спроба відключити водопостачання та електроенергію у медичному закладі. 9 лютого 2017 року Львівська міська рада прийняла рішення про припинення діяльності комунальних стоматологічних поліклінік та перетворення їх у нібито некомерційні заклади. Колектив же бачить у цьому банальне знищення медзакладу з метою заволодіння великим приміщенням.

До поки головний лікар повністю займає позицію чиновників з Ратуші, лідерство на себе взяв Олександр Бурій, завідувач терапевтичного відділення. Учасник АТО, майор медичної служби, попередив акції непокори у разі незаконної, на його думку, позбавленні медзакладу комунікацій. Минулого разу це мало стримуючий ефект. 20 квітня, вдень візиту Президента на Львівщину, комунальники вже робили першу спробу ліквідації постачання води та світла. Однак через швидку самоорганізацію громадських організацій, атівських з'єднань, депутатського корпусу та колег по білих халатах, працівники аварійок постачання швидко відновили та відступили.