31350421 2014516268589924 125650110058070016 nУ Львові переможцем конкурсу на посаду керівника ЛКП "Культурно-освітній центр ім. О. Довженка", що на проспекті Червоної Калини 81, стала Марта Іванишин. Про це повідомив заступник міського голови Львова з питань розвитку Андрій Москаленко.

"Добра новина на ранок п’ятниці. За результатами конкурсу на керівника кіноцентру Довженка відтепер маємо дуже круту очільницю - Марту Іванишин - вітаю! Щось мені підказує, що буде дуже активний культурно-освітній драйв та багато цікавих проектів! Долучаємось всі разом", - скаано у повідомленні.

 Очолити цю посаду хотіли двоє кандидатів:

Марта Іванишин – керівник відділу е-урядування управління ІТ департаменту розвитку Львівської міськради. За інформацією ЗМІ. У березні цього року вона також очолювала Культурно-освітній центр ім. О. Довженка.

Другим кандидатом була Олександра Коваленко – керівник і тренер студії спортивного танцю, педагог-організатор в Установі дитячо-юнацьких молодіжних клубів у Сихівському районі.

За результатами процедури жеребкування до складу конкурсної комісії, що обирала керівника увійшли: Меньшикова Наталія Іванівна, – Громадська організація «Театр «Домус»; Сало Тарас Мирославович, – Громадська організація «Wiz-Art»; Снігур Віра Євгенівна, – Громадська організація «Королівський лев».

Нагадаємо, Львівська міськрада виділила 300 тисяч гривень на кіноцентр Довженка.