Турківська міська рада відмовила чотирьом учасникам АТО у виділенні земельних ділянок, мотивуючи відсутністю змін до Генерального плану міста, повідомляє Гал-інфо.

Рішення сесії є тотожні щодо всіх чотирьох учасників АТО. (Рішення №725. Про розгляд заяви учасника АТО Іванусь В.В.; Рішення №726. Про розгляд заяви учасника АТО Зварича А.П.; Рішення №727. Про розгляд заяви Ціко Ю.В.; Рішення №728. Про розгляд заяви учасника АТО Іжика П.В.; Рішення №729. Про розгляд заяви учасника АТО Іжика П.В.)

Подаємо текст одного з цих рішень.

"ХХІІІ сесія Турківської міської ради VІІ-го скликання

Рішення № 725 "Про розгляд заяви учасника АТО Іванусь В.В."

"Керуючись ст.12 Земельного кодексу України, п.34 ст.26 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" та розглянувши заяву № 785 від 17.11.2016р. жителя с.Лопушанка вул. Верхній кінець, 145 Турківського району Іванусь Василя Васильовича про виділення земельної ділянки під будівництво житлового будинку в м.Турка, як учаснику АТО, сесія Турківської міської ради

В И Р І Ш И Л А:

1. Відмовити Іванусь Василю Васильовичу у виділенні земельної ділянки під будівництво житлового будинку в м.Турка у зв'язку з відсутністю вільної земельної ділянки.

2. Заяву Іванусь В.В. буде розглянуто повторно після затвердження змін до Генерального плану м. Турка.

Міський голова Г. Й. Когут".