567898765434567890Голова Львівської ОДА Олег Синютка дав доручення провести службову перевірку щодо виділення землі поблизу озера Наварія у Пустомитівському районі учасникам АТО. Про це він заявив сьогодні, 11 червня, під час апаратної наради, повідомляє Львівський портал.

Як наголосив Олег Синютка, виявилося, що не всі, хто отримав ділянку згідно із його розпорядженням, являється учасником бойових дій.

«Минулого тижня мав розмову стосовно виділення землі АТОвцям біля Наварії. Попередньо я можу стверджувати про те, що не всі люди, які отримали землю, є учасниками бойових дій», – зазначив він.

Відтак дав доручення провести службове розслідування щодо цієї ситуації:

«В мене є велике прохання провести з цього приводу службове розслідування, щоби дізнатися кому видавали землю, яким чином ці люди проходили через комісію при ЛОДА».

Як повідомлялося раніше, голова ЛОДА своїм розпорядженням на підставі клопотань учасників АТО виділив 83 ділянки біля озера Наварія. Втім, як пишуть «Наші гроші», у списку 83 щасливчиків опинилися не тільки учасників АТО, а й ціла низка бізнесменів.