335812 1Європейський банк реконструкції і розвитку надасть шестирічний кредит в гривнях (на суму в $ 3,9 млн) львівській компанії Енергоресурс-інвест, що спеціалізується на ізоляції сталевих труб і виробництві пластикових труб.

Про це йдеться в прес-релізі ЄБРР, інформує Hubs.ua.

За ці кошти компанія зможе придбати обладнання для виробництва гофрованих полімерних труб і полімерних резервуарів великого діаметру. Це оновлення дозволить компанії підвищити свою конкурентоспроможність і пропонувати рішення «під ключ» для будівництва та монтажу систем підігріву, підготовки і подачі води, що дуже актуально для Львова.

Також компанії будуть виділені кошти ЄС в рамках програми «EU4Business» в сумі до € 200 тис. У проекті будуть використані напрацювання попередніх консалтингових проектів, які були спрямовані на розробку стратегічного плану та веб-платформи і також підтримувалися в рамках програми «EU4Business».

Крім цього, проект отримає грант в сумі до $ 266 тис. В рамках програми «FINTECC», яка реалізується в Україні з лютого 2016 року і спрямована на передачу технологій в сфері пом'якшення та адаптації до кліматичних змін. Ці кошти будуть використані для створення нової лінії для виробництва великих резервуарів.