1 36222931 451718435290979 2211050418111250432 nНа Львівщині податківець посеред білого дня крав міську бруківку. Про це повідомляють на сторінці спільноти "Стрийські рогалики" у Фейсбуці.

"Стрийський податківець (як сам представився) і палкий поціновувач міської бруківки) 
Сьогодні був затриманий на гарячому, коли пер на велосипеді сумку, напхану тротуарною плиткою, яку в ці дні кладуть на вул. Крушельницької. Зауважили його, коли він втрамбовував останню і відчалював звідти зигзагами. 
Що характерно – намагався "домовитися по-людськи" навіть з нами. Взяти на "та я вам тоже колись поможу в податковій", "та я хіба туткаво трошка", "мені діти треба годувати" і тд. 
Викликали поліцію. Оформили. Як виявилося, кожен день стаються такі крадіжки.
Цікаво, що деякі люди (середнє і старше покоління) заглядали по вікнах, але ніяких більше дій не робили. А от молодий хлопчина вийшов нам на підмогу, за що респект і подяка. Люди, альо! З вашої мовчазної згоди, поки ви заглядаєте з-поза штори, стаються всякі отакі штуки, а то й набагато гірші. Але вас це не колише, поки воно не стосується конкретно вас самих! 
Сподіваюся, що в головах більшості молодих людей вже є якесь інакше бачення. І хотілося б вірити, що в них не проросте оце трикляте совкове "хоч трошки, хоч щось, але вкрасти", - йдеться у повідомленні.