36365572 2153943168188019 1741847909860638720 n 1Рухівці знову перевезли камінь у занедбаний сквер.

"Як виявилося, наші славетні рухівці, яко істинні нащадки Давимуки і Куйбіди, рішуче заперечили проти вшанування українських героїв замість радянської армії. Тому вони вирішили перетворити все на комедію і відправили камінь у нову подорож. Ми глибоко переконані, що самі рухівці – приховані язичники. Бо носяться з каменюкою і моляться на неї. Натомість справжній пам’ятник – це, в першу чергу, велика Ідея. Вона не залежить від матеріальних предметів. Тому монументу Звитязі Українських Героїв – бути!" - повідомляє Нацкорпус у Фейсбуку.

Нагадаємо, 27 червня об’єднання націоналістичних організацій Львова організували перенесення каменя на місце встановлення пам’ятника українським героям.

"Камінь забрали із занедбаного перехрестя, де його встановила група членів партії Рух та їх прихильники. Націоналісти Львова виступили проти такої зневаги політиків до боротьби за Українську державу та знайшли більш достойне місце для монументу.

Наша ініціатива виправляє помилку, яку допустили рухівці та якнайкращим чином вирішує давню дискусію зміни простору по вулиці Стрийській", - зазначили в Нацкорпусі.

Акцію зініціювали та провели низка націоналістичних організацій міста, серед яких – Національний корпус Львівщини, Національні дружини Львівщини та ГФ ПАТРІОТ.