14448916 1609218229378264 7879983671779932721 n 1Головне управління Держгеокадастру у Львівській області відмовило учаснику АТО у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки (0,1 га) для ведення особистого селянського господарства. Про це на своїй сторінці у Фейсбуку повідомив учасник АТО, боєць Батальйону «Львів» (2014-2016 років) Віталій Смірнов, пише "Вголос".

Вищезгадане управління приймаючи рішення щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою керувалося підзаконними нормативно-правовими актами, а не Земельним кодексом України (Стаття 118), що і було доведено в Окружному адміністративному судді м. Львова.

Учасник АТО у дописі зазначив, що планує і надалі відстоювати свої права у суді.

"Мені цікаво чому працівники і керівництво управління Держгеокадастру у Л./о. не знають земельного законодавства або свідомо неправильно його трактують?

Вищезгадане управління приймаючи рішення щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою керується незрозумілими дорученнями та рішеннями колегій!!! (Див. Фото 1) які мають нищу юридичну силу чим Земельний кодекс. Яким і повинні керуватись при прийняті рішень, що і було доведено у суді. (Див. Фото 2-3) Суд визнав рішення управління Держгеокадастру у Л./о. протиправним. В постанові апеляційної скарги, суд розтлумачив, що у разі відмови у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою, вони повинні керуватись ЗК України, безпосередньо п.7 ст.118 який був нахабно проігнорований вищезгаданим управлінням!!!

Постає декілька запитань : 1)Чому свідомо вчиняються протиправні дії управлінням Держгеокадастру у Л./о.? 2)Чому рішення не приймаються відповідно до чинного законодавства? 3)ЩО ПОТРІБНО ДЛЯ ПРИЙНЯТТЯ ЗАКОННИХ РІШЕНЬ, БОЖЕ БЛАГОСЛОВЕННЯ ЧИ ЗАКУЛІСНІ ДЗВІНКИ ВИСОКОПОСАДОВЦІВ?????? Буду і надалі відстоювати свої права у суді", - сказано у дописі.