1 v55yskoviy gel55kopter 1На Рівненському полігоні під час навчань сталася трагедія. Кількох поранених доправлять у львівський госпіталь. Про це повідомляє РадіоТрек.

Внаслідок розриву міномета загинуло троє військових, ще дев’ятьох із пораненнями різного ступеня тяжкості ушпиталили. Розпочато службове розслідування, говорить керівник прес-служби ОК «Захід» Анатолій Прошин:

"Близько шостої ранку сталася трагічна подія на Рівненському полігоні. На даний час всі обставини з’ясовують. Попередньо відомо, що у стволі міномета розірвався боєприпас. Командуючий призупинив військові навчання на полігоні і призначив службове розлідування, яке встановить всі обставини трагедії".

Начальник Рівненського військового госпіталю Олексй Кльонов повідомив, що троє військових, яких доправили до медзакладу, нині у реанімації, їхній стан оцінюють як важкий. Медики вирішують питання про термінову евакуацію поранених до Львівського госпіталю гелікоптером. Ще шестеро поранених перебувають у соматичних відділеннях обласного госпіталю. Вік та особи постраждалих та загиблих поки не розголошують.