1 00001993879За життя трьох найважчих поранених, які постраждали від вибуху міномета на Рівненському полігоні, борються  львівські військові медики. Військовослужбовці у важкому стані, але медики обнадіюють, що їхньму життю вже нічого не загрожує. Про це пише ТСН.

У шпиталь постраждалих доправили гелікоптерами, аби не гаяти ні хвилини. На відео потрапили миті, коли поранених уже з машин швидкої допомоги транспортують ношами. Видно, що в одного з військових перебинтована голова. Журналістам не дозволили зайти на територію військового шпиталю, тож знімали з-за огорожі. Але згодом вийшов керівник госпіталю й розповів подробиці.

Отже, зараз відомо, що бійцям 22, 32 та 33 роки, вони з 128-ї гірсько-штурмової бригади. Під час вибуху усіх  сильно посікло осколками. "Це мінно-вибухова травма, осколкові поранення в основному шиї, голови, верхньої частини. Двоє з Закарпатської області і один з Хмельницької. Найважчий – в якого поранення голови проникне осколкове", - розповів керівник військового клінічного медичного центру Західного регіону Василь Зайцев. 

Усім трьом військовим знадобилося негайне хірургічне втручання. Операції розпочали ще вчора вдень, дві з них завершилися до вечора, а третя затяглася.