Depositphotos 12094509 m 20151У дівчинки Насті зі Львова одна з таких недуг, яка проявляється в спастиці м'язів шиї і затримці мовлення. Про це повідомляє відома львівська волонтерка, керівник БФ "Крила надії" Наталія Липська.

"Яка в вас перша думка, коли ви чуєте про ботокс? Напевно "уколи для краси", "щось від зморшок", "уколи, щоб лоб був рівненький", але виявляється ботокс це ще і ліки для певних хвороб і справжній порятунок для окремих категорій людей. У моєї знайомої дівчинки Насті одна з таких недуг, яка проявляється в спастиці м'язів шиї і затримці мовлення.

Зараз стан погіршився настільки, що дівчинка не може бодай хвилю втримати шию в статичному положення, тіло зовсім не слухається. Вона леве змогла закінчити навчання цього року і чи зможе повернутися до науки в вересні зараз під великим питанням. Але її би міг допомогти ботокс. Якщо його вводити регулярно, то все мине і Настя зможе вести нормальне життя.

Ось тільки державного ботоксу зараз в лікарні нема, а купити самотужки 2 флакони вартість яких 14400 грн Настина мама не в змозі.

Якщо ви можете допомогти: 5169 3305 1136 7333 "для Насті"

Фото не буде, якісного не вийшло, а мордувати дівчинку ще більше ми не могли, їй і так не солодко", - сказано у її дописі у Фейсбуку.