1 kak prigotovity kalymary vkusno i prosto 05Лікувальна установа поповнилася морепродуктами.

Для санаторію "Трускавець" СБУ придбали 400 кг кальмарів на суму 71 тисяча 280 грн. Укладений договір про закупівлю морепродуктів опублікували на сайті "Прозорро", - передає кореспондент сайту 032.ua.

Згідно з документом, 400 кілограмів чищених кальмарів у санаторій до кінця року поставлятиме ТзОВ “Гурт Інвест”. Ціна за 1 кілограм кальмарів з ПДВ становить 178, 2 гривні.

За даними Єдиного державного реєструюридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, директором і засновником ТзОВ "Гурт Інвест" є Дусин Роман Миронович. Юридична адреса компанії - у Львові, на вул. Пулюя, 34а, а фактична - у Стрию, на вул. Підзамче, 36.

Основний вид діяльності компанії - перероблення та консервування риби, ракоподібних і молюсків, окрім цього ТзОВ "Гурт Інвест" займається переробленням фруктів і овочів, молока, виробництвом олії і макаронів, торгівлею автомобілів та деталями до транспортних засобів, зерном, квітами,рослинами, живими тваринами, напоями, солодощами, тютюновими виробами, побутовою технікою тощо.

Нагадаємо, нещодавно у системі Prozorro завершився тендер на розробку проекту створення нового об’єкту природно-заповідного фонду на Львівщині.