1 s0hot 2Пані Алла під час проїзду у громадському транспорті мала не дійсний проїїзний квиток. На зупинці вийшла разом із контролером, який почав її штовхати. Як результат - у жінки зломана рука. Про це пише TVN.

Муніципальна транспортна рада стверджує, що такі дії контролера є неприпустимими.

Жінка родом із України, має румунський паспорт. В кінці червня Алла їхала автобусом на ділову зустріч. Поки зрозуміла, що її проїзний не є дійсним, до автобуса зайшов контролер.

"Я пішла до квиткового автомату, як контролер підійшов одразу до мене. Він попередив, що я не можу купити квиток, бо він мені його не зарахує. Тоді я запропонувала, щоб ми вийшли на зупинці і він виписав мені штраф", - розповідає Алла.

ПІсля того, як вони вийшли з автобусу, зі слів жінки, поведінка контролера змінилась.

"Він каже мені, щоб дала карту побуту. Я відмовила. Згодом він почав мене штурхати та трясти так, що відчула хрускіт. Я кричала, щоб він мене відпустив і дав піти. Кричала, що мемне болить рука, плакала. Тільки тоді він і відпустив мене".

Контролер виписав штраф, а Алла в цей час побігла в інший кінець зупинки та намагалась додзвонитись до знайомого, щоб той їй поміг.  

"Приїхала поліція. Хотіли побачити мої документи. Добре було видно, що я заплакана. Поліціянт говорить мені, що якщо я вПольщі, то повинна розмовляти польською. Але я і говорила польською. Поліція навіть не запиталась, чому я лежу на землі, не рухаю рукою і плачу", - продовжує розповідати жінка.

У версії ж самого контролера -  жінка вела себе агресивно. Чоловік притримав її за торбинку. Ала почала штовхатись, тому реакція контролера була доволі адекватна.

Сама ж Алла у розмові з журналістами не заперечує, що їхала без відповідного квитка, але це не дає право нікому ламати їй руки. Жінка вже сьомий рік живе у Польщі, закінчила тут навчання, тут і працює. Зараз Алла боїться, що кожен проявлятиме агресію до неї через акцент, попри те, що говорить польською мовою вона дуже добре.