1 192Апеляційний суд Луганської області змінив міру запобіжного заходу колишньому бійцеві батальйону "Львів", нині працівнику поліції Павлу Тарадюку з цілодобового домашнього арешту на нічний. Про це повідомила журналіст Маріанна Попович у Фейсбуку.

Від сьогодні, 23 липня, і до 26 серпня сержант поліції Павло Тарадюк зможе ходити на роботу і відвідувати навчання. Адже він навчається на четвертому курсу Львівського університету внутрішніх справ. А з 22.00 до 6.00 – зобов’язаний знаходитися вдома, коло дружини і дітей. 

Суд розглянув апеляційну скаргу адвоката Ігоря Чудовського в інтересах Павла Тарадюка та врахував усі зауваження, які надав захист. 

26 серпня закінчується двомісячний термін від моменту, коли Павлові вручили підозру. І до того моменту слідство повинного завершити слідчі дії та вручити йому підозру. 

Нагадаємо, що прокуратура Сєверодонецька звинуватила бійця у викрадені місцевого мешканця Олександра Лебединця. Спочатку йому інкримінували 3 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини, вчинені організованою групою або такі, що спричинили тяжкі наслідки), яка передбачає 10 років позбавлення волі. Згодом, частину другу цієї ж статті, яка передбачає п’ять років позбавлення волі.