37763957 1871514046251493 4866322186886971392 nВроджена вада печінки, цироз, трансплантація від мами, потім зупинка дихання і зупинка серцебиття, кома, набряк мозку - усе це випало на долю однієї маленької дитини. Але Ромчик Роїк має шанси на одужання. Цього тижня Ромчик приїде до Львова де йому треба пройти курс реабілітації в клініці Козявкіна (вартість курсу 10540 грн), а потім треба їхати в Польщу, в клініку де робили трансплантацію печінки і де його добре знають на обстеження і корегування лікування (це ще 57800 грн). Про це повідомила відома львівська волонтерка, керівник БФ "Крила надії" Наталія Липська.

"Скільки біди може випасти на долю однієї дитини? За спиною у Ромчика складний діагноз при народженні, пересадка печінки від мами, зупинка дихання, кома, після якої безжальне - "змиріться, в нього не працю мозок, на енцефалограмі пряма лінія, вибачте, нічого не можна зробити".

І ніби все. І прірва.

Але мама вірила, мама не здавалася, відчайдушно боролася за найменше покращення, намагалась вхопитися за соломинку, випробовувала всі доступні і недоступні методи і ось диво відбулося!

 royik На останньому обстеженні здивований лікар сказав "в вас є активність в лобній частині мозку". Не знаю, що ви робили, але це треба продовжувати. І це неймовірно. цього просто не може бути, але ось він той міфічний 1 шанс на мільйон просто перед нами. Мама Оля і маленький Ромчик готові продовжувати, але за роки по лікарням всі доступні ресурси родини вичерпані і платити за лікування просто нема чим.

Цього тижня Ромчик приїде до Львова де йому треба пройти курс реабілітації в клініці Козявкіна (вартість курсу 10540 грн), а потім треба їхати в Польщу, в клініку де робили трансплантацію печінки і де його добре знають на обстеження і корегування лікування (це ще 57800 грн).

Якщо ви можете допомогти - допоможіть просто зараз!
Перекажіть посильну суму на рахунок 5169 3305 1136 7333 (призначення платежу "для Ромчика") чи зробіть робіть перепост цього повідомлення і диво продовжиться", - сказано у дописі Наталії Липської.

Звіт по збору коштів goo.gl/hyXqBM