55 mainДнями російського співака колишнього львів'янина Йосипа Кобзона екстрено госпіталізували. Народний артист СРСР після госпіталізації впав у кому. Про це повідомляє ТСН. 

У виданні зазначають, що стан співака різко погіршився цієї ночі. До того його навіть підключили до апарату штучної вентиляції легень.Наразі Кобзон перебуває в реанімації одного з відділень нейрохірургії московської лікарні. Медики оцінюють його стан як стабільно важкий. Про його екстрену госпіталізацію стало відомо 26 липня.

Проблеми зі здоров'ям у співака почалися в 2001 році. У 2004 році у Кобзона було виявлено онкологічне захворювання, після чого йому зробили першу операцію. У 2009 році йому була зроблена повторна операція. 

Нагадаємо, прихильник терористів Кобзон очолив дитячу музичну академію в "ДНР". В Україні його позбавили усіх державних нагород.

 Востаннє у Львові Кобзон був у 2013 році, повідомляє "Сегодня".

Тоді співак залюбки розгулював вулицями Львова. Львів'яни і туристи, які були здивовані такою зустріччю, намагалися сфотографуватися зі знаменитістю. Тим більше, що Кобзон не відмовляв нікому. За словами співака, до Львова він приїжджав, щоб зустрітися з друзями, яких тут у нього чимало і побувати на могилах родичів.

"Моя сім'я деякий час, ще перед війною, жила у Львові. У 1941 році батько пішов на фронт, а мама з трьома дітьми, в тому числі і зі мною, виїхала в тил", - повідомив співак.

За його словами, раніше він часто приїжджав до Львова з гастролями і просто так, щоб погуляти старовинними вуличками. А у травні 2013 року приїхав на запрошення своїх друзів і взяв участь в зборах міжнародного комітету воїнів-інтернаціоналістів та ради ветеранів СНД, яке проходило в Академії сухопутних військ.