1 demontazh metalla kievДо редакції Форпосту написав Артур Заболотний, місцевий підприємець. Він стверджує, що у 2013 році дільничі інспектори із представниками Франківської райради незаконно демонтували його кіоск.

Зі слів Артура Заболотного, зараз ним виграні усі суди.

"17.01.2013 року біля 11.00 годин до мене на зателефонував головний інженер Підприємства «ГНК «Гетьман» Дишель Володимир, та повідомив, що особи які представились працівниками Франківської районної адміністрації проводять підготовку до демонтажу мого майна (кіоск), яке знаходилось за адресою: м. Львів, вул. В. Великого, 50 на законних підставах, що змусило мене відразу прибути на місце за вказаною адресою. До кіоску, також прибув мій брат Заболотний М.А.. Прибувши на місце та з’ясувавши, що працівники Франківської районної адміністрації без рішення суду разом з трьома дільничними інспекторами які приймали активну участь у незаконних діях (а саме: відвертали мою увагу від працівників Франківської адміністрації, та від захисту мого майна, керували роботою автокрану чим на мій погляд перевищили свої повноваження, і з цього приводу було звернення з заявою в УВБ ГУМВС у Львівській області) проводять підготовку до транспортування мого кіоску.

Побачивши неправомірні дії Франківської районної адміністрації та дільничних інспекторів міліції я викликав наряд міліції за № 102 для захисту моїх прав. Після прибуття наряду, працівники міліції, що прибули, сказали, що я зобов’язаний прослідувати з ними на службовому автомобілі в приміщення Франківського РВ міліції для з’ясування обставин, та запевнили мене, що до вирішення питання, мій кіоск ні хто не буде демонтовувати. Коли мене, разом з Заболотним М.А. привезли в Франківський районний відділ міліції запросили чекати чергових міліціонерів у кімнаті чергової частини. На протязі, приблизно 3-х годин, ні хто не прийшов та не брав пояснень. У цей період до мене зателефонував головний інженер Підприємства ГНК «Гетьман» Дишель Володимир та повідомив, що за моєї відсутності працівники Франківської адміністрації провели незаконний демонтаж мого кіоску та вивезли його у невідомому мені напрямку. Отримавши цю інформацію я звернувся до працівників чергової частини Франківського районного відділення міліції, щоб мене випустили, та щоб я міг завадити протиправним діям працівників Франківської районної адміністрації, запевнивши, що відразу ж приїду і надам усі потрібні пояснення з даного питання, на що отримав відмову. Аж тільки після цього мене було запрошено для надання пояснення. Що і було зроблено.

Фактично поки я знаходився безпосередньо біля свого кіоску до демонтажу ніхто не приступав, але одразу після доставлення мене в Франківський РВ одразу погрузили та вивезли кіоск.

На передодні описаних подій, 16.01.2013 року перебуваючи на прийомі у заступника начальника Франківської районної адміністрації Барицької Олександри Василівни було представлено документи, на підставі яких по вул. В.Великого 50 встановлено кіоск, які було ігноровано.

Після розмови з заступником начальника Франківської адміністрації Барицької О.В., того ж дня, 16.01.13 р., я звертався в прокуратуру Франківського району зі скаргою , щодо неправомірних дій працівників Франківської районної адміністрації. Дане звернення було залишено без уваги.

Через деякий час, після описаних подій, я звернувся в суд з позовом про захист свого майна від неправомірних дій Франківської районної адміністрації. Судовий процес у 3-х інстанціях було виграно", - йдеться у повідомленні підприємця.

1 c.01 2 2 6 enshot 1 3 18.03.01 3 5 18.05.01 5 6 18.05.01 6