99ee91ffde3cfe182d9398bf6a3cc26d 1533561439 613x344.8125 3 0Цьогоріч розпочнеться реконструкція приміщення неонатального відділення Львівської обласної клінічної лікарні, повідомляє прес-служба ЛОДА.

Обіцяють, усі системи життєзабезпечення лікарні буде замінено на нові: автоматична вентиляція, каналізація, водопровід та електромережа, система опалення, киснева система тощо. У проекті використовуватимуть тільки найновіші матеріали, безпечні для малюків. Майже дві третини вартості відновлення лікарні становить найновіше реанімаційне та неонатальне обладнання.

За попередніми розрахунками загальна вартість проекту може сягнути 2 000 000 євро. Реконструкцію проводитиме компанія «Віннер Груп Україна» за підтримки Львівської обласної державної адміністрації та Міністерства охорони здоров’я України.

Зазначимо, нещодавно відбулась передача вже­ другого неонатального автомобіля медичної допомоги від компанії «Віннер Груп Україна» Львівській обласній клінічній лікарні (ЛОКЛ). Реанімобілі створено на базі Ford Transit із новітнім медичним обладнанням для перевезення щойно народжених малюків, чиє здоров’я опинилося під загрозою. Перший реанімобіль для ЛОКЛ передали у березні 2018.

Зазначимо, головним лікарем медзакладу обласного значенния є депутат "БПП" Михайло Гичка, який є сватом нардепа Богдана Дубневича.

Варто зазначити, нещодавно у соцмережі опублікували компромат на Михайла Гичку, очільника львівської обласної лікарні.

Окрім того, у 2008 році за результатами тендеру Львівський обласний клінічний діагностичний центр (ЛОКДЦ) купив медичне обладнання на 18 млн 570 тис. грн у ТОВ “Львівбудмакс”. Серед обладнання було закуплено і комп’ютерний томограф ціною в 10,057 мільйон гривень. Журналісти з‘ясували, що незадовго до цього той же томограф придбала інша фірма – ТОВ “Оздоровчий центр “Медичний Львів”, однак значно дешевше, за 5 млн 661 тисяч гривень. 

Усі фірми, що з’явились у цій хитромудрій схемі придбання томографа з рентабельністю оборудки в 100%, тісно пов’язані між собою через людей, які фігурують у їх керівному складі та числяться серед засновників, — це Роман Васьків, Юрій Пастернак, Назарій Гичка та його батько Михайло Гичка, а також брати Дубневичі.

Син Михайла Гички Нарарій увійшов до числа найбагатших лікарів України.