8 zbk sad na kruglijvul krugla 7 5b7d25cd6afe1Сьогодні, 22 серпня, виконком Львівської міськради погодив містобудівні умови та обмеження для будівництва ТзОВ «Житлово-будівельна корпорація «Сад на Круглій» багатоквартирного житлового будинку з вбудовано-прибудованими нежитловими приміщеннями з центром розвитку дитини та підземним паркінгом на вул. Круглій. 

 Загальна площа будівництва - 0,2431 га.  

Гранично допустима висотність будинків, будівель та споруд у метрах – не вище 36 метрів.

8 zbk sad na kruglijvul krugla 1 5b7d25ed78d5aЗагалом у новобудові зможуть жити 820 осіб.

Як повідомляє Львівський портал, ТзОВ «Житлово-будівельна корпорація «Сад на Круглій» створили нещодавно – 3 серпня 2018 року. Зареєстрована фірма у Мостиськах.

Власниками житлово-будівельної корпорації «Сад на Круглій» є Ігор та Олена Павлишин. Водночас Ігор Павлишин є засновником Мостиської районної організації Соціал-демократичної партії (об’єднаної). Саму партію утворив Віктор Медведчук, вона активно підтримувала Віктора Януковича під час Помаранчевої революції.

Також Ігор Павлишин є пов’язаний із фірмами, що займаються розведенням великої рогатої худоби та комплексним обслуговуванням об’єктів.

Основний вид діяльності ТзОВ «Житлово-будівельна корпорація «Сад на Круглій» вказаний як будівництво житлових і нежитлових будівель. Розмір статутного капіталу становить 10 тисяч гривень.

8 zbk sad na kruglijvul krugla 6 5b7d259fe8e35