11 tnЛьвівський науковець та політолог Юрій Михальчишин не презентуватиме свою збірку публіцистики "Ватра" та посібник з політології на цьогорічному Форумі видавців ("BookForum") у Львові. Про це автор дізнався напередодні події та повідомив на свої сторінці у Фейсбуку.

"Організатори сказали моїм приятелям, які фінансово підтримують захід та просили мене зробити презентацію, що Михальчишин то є нацизм.

Я не куплю ані дрантивого листочка в книгарні "Є", бо коли інші друзі просили мене провести лекцію про інформаційні операції та гібридну війну, їм там сказали, що у них немає вільного приміщення, бо все розписано. На місяць. Рік. Два. Бо Михальчишин то є нацизм.

Та мені начхати, що вони там собі думають.

Ковточок Гемінґвея. Ковточок Ремарка. Ковточок Стріндберга, Франса, Кроніна, Селінджера, Дос Пассоса, Пенн-Воррена, Голдінга, Толкіна, Стейнбека, Орвелла, Кестнера і Гакслі.

А тоді кухлями, келихами та трилітровими дзбанками всі інші 1488 книг.

І ще одну, найважливішу, коли всі монологи стануть діалогами", - сказано у дописі.

Довідка: Юрій Михальчишин - політичний діяч, народний депутат України VII скликання (2012–2014). 2015-2016 роки радник голови СБ України. Член ВО  «Свобода» до вересня 2014 року, був заступником голови Львівської обласної організації ВО  «Свобода» з питань політичної освіти. На виборах до Верховної Ради України 2012 року був узгодженим кандидатом від низки опозиційних сил по округу № 118. Кандидат політичних наук (2009 р.)

Нагадаємо, у Львові на Форумі видавців відбудеться презентація та обговорення книги П′єра Сотрея, французького журналіста, про біографії сепаратистів з Донбасу.