zubikУчора, 17 лютого, близько 14.00 біля кабінету львівського мера Андрія Садового у Ратуші був помічений народний депутат, відомий забудовник Володимир Зубик.

Про це повідомляє кореспондент Форпосту. Зустріч Зубика з Андрієм Садовим Форпосту також підтвердили два депутата міської ради, котрі бачили, як нардеп виходив із мерського кабінету.

Про що розмовляи Садовий із Зубиком достеменно невідомо, однак джерело Форпосту припускає, що йшлося, зокрема, про звільнення підприємства забудовника від внесення пайового внеску.

«Перед минулою сесією Андрій Іванович вмовляв депутатів міськради, аби ті проголосували питання про часткове звільнення від сплати пайового внеску у створенні та розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури Львова ДП “Інтергал-Буд“ ТзОВ “Фірма Інтергал“ Володимира Зубика. Однак депутати цього рішення не підтримали. Можливо, йшлося про подальше продавлювання цього питання», - припускає джерело Форпосту з депутатського корпусу.

Нагадаємо, Володимир Зубик у Верховній Раді є членом групи «Партія «Відродження». У минулій каденції входив до складу фракції Партії регіонів.