09e283f566bbf2b90c906c34b1beff14Згідно із публічними даними, чиновник Самотій Ігор Григорович одночасно очолює два комунальні підприємства  ЛКП "Спортресурс" та ЛКП "Палац ігрових видів спорту". Також він упродовж 10 років намагався здобути вищу освіту у Львові, що не завадило працювати на керівній посаді у мерії. Про це повідомила громадська активістка Олеся Дацко.

"Мільярд на будівництво спорткомплексу на Сихові? Вони в тій міськраді чокнулися зовсім? Тендер мають оголосити до 1 листопада цього року? То гроші є в бюджеті? І гнилі відмазки про відсутність коштів - то брехня?

Це просто першочергова потреба львів'ян, для яких бракує шкіл, садочків, стадіонів, тенісних кортів, дитячих майданчиків і парків? Ви чесно так думаєте? Чи запланований відкат вже гріє ваші мерські кишені?

Та це просто цинічне знущання над львів'янами!

Позачергова сесія 30.10.2018, де мають намір виділити кошти і землю підприємству, яке очолює керівник, який явний корупціонер? Ви куди так спішите? Не маєте де гроші подіти? То запитайте львів'ян - вони розкажуть, що їм потрібно!

Вони там в міськраді зовсім вже втратили відчуття простору і часу! Про совість і мораль писати не буду!

44996458 1657999624306058 3108037909630943232 nВиявляється пан Самотій Ігор Григорович одночасно очолює аж два комунальні підприємства
В публічних ресурсах наявна інформація, що два: ЛКП "Спортресурс" і ЛКП "Палац ігрових видів спорту".

В Єдиному держреєстрі юр.осіб представники мерії просто не вказали керівника ЛКП "Палац ігрових видів спорту". Нема там , згідно реєстру офіційного керівника.
Зате сволоч Youcontrol все знає:)))) І здає ту корупцію з бебехами! Дивіться принскрини.

Ой, дорогенькі, це ж брутальна та неприхована корупція, незаконне збагачення пана Самотія бюджетним коштом. А ще ой який конфлікт інтересів! Бо посадовець не може одночасно очолювати дві структури.

Глянула декларації Самотія. А про Палац ігрових видів спорту там ні слова! І змін до декларації про доходи , в яких би вказали зарплату в ЛКП "Палац ігрових видів спорту" - нема:))))

45123602 1657997257639628 433946324308590592 nІнфо зі сайту ЛМР мене взагалі в ступор ввела: людина (Самотій тобто) десять років не могла закінчити вуз! Десять років! Що ж це за даровання таке небесне, що ЛУБП не міг закінчити аж десять років? Я таке вперше бачу! 

А як без освіти очолив комунальне підприємство? В 2016 році (згідно з даними сайту ЛМР у нього не було вищої освіти). Ви серйозно? Так можна? Без освіти? Аби свій?

Не маючи вищої освіти (бо про наявність такої станом на 2016 рік на сайті ЛМР нема жодної інфо) очолив ЛКП "Спортресурс", в якому непосильною працею у 2016 році закалатав майже 5 мільйонів гривень.

Вам не привиділося: 4 млн 773 тисяч 686 грн.

І це зарплати тільки в комунальному Спортресурсі.
На корти тенісні, майданчики грошей НЕМА!
А для бідачки Самотія, який працював без вищої совіти - на тобі!

За які такі здобутки цей посадовець отримав зарплату, більшу в кілька разів за статутний капітал Спортресурсу, а також певно за витрати на зарплату за рік всього управління молоді і спорту - питання риторичне.
Тут паспорти бюджетних програм - оціність красу гри.

Яким чином цей посадовець міг очолювати ЛКП БЕЗ ВИЩОЇ ОСВІТИ?
Хто і навіщо саме його взяв на роботу, найймовірніше без належного конкурсу - всім зрозуміло.

В 2017 році, після публікацій у ЗМІ про зашкальну зарплату Самотія, його зарплата дивним чином змарніла. І за рік бідачок закалатав тільки 88,9 тисяч гривень.

З декларації у 2017 році зник автомобіль Форд 2007 року, а з'явився Ауді 2013. Ну з такою-то зарплатою, чого би то і не замінити. Але Форд де подів? Виглядає, що приховав.

І цьому корпуціонеру (бо є всі ознаки неприхованої корупції і відмивання бюджетних коштів, незаконного збагачення) ЛМР хоче завтра доручити будівництво Палацу ігрових видів спорту за майже мільярд гривень!

Ви там зовсім чокнулися в тій міськраді?
Кабмін дає 27 мільйонів і треба якнайшвидше подерибанити? 
Ціна будівництва - мільярд!!!!!

В нас садків і шкіл нема, нема публічних стадіонів, нема парків і місць для дозвілля. Охорону в школах батьки платять власним коштом переважно!

Та тим мільярдом забезпечити доступ до спорту можна всім львів'янам! А не відкатати собі до кишені мільйони!

Принагідно нагадаю, що "Арена Львів" досі не введена в експлуатацію! Але якби-то мільярд. Арену Львів теж з мільярда починали.

То буде боргова клоака Львова.І так уже понабирали зашкально. То може перше посадимо "господарників", які досі не забезпечили введення в експлуатацію Арени, де зі загрозою для життя і здоров'я проводять масові акції.

Видно , сподобалося МЕрцям", - сказано у дописі активістки Олесі Дацко у Фейсбуку.