49899833 974212136107316 1752586122669588480 n 14 січня у Галицькому суді відбулося слухання про обрання міри запобіжного заходу для двох лікарів та відсторонення ще одного лікаря від займаної посади, який досі працював у лікарні. Трьох медиків звинувачують у халатності та неправильно поставленому діагнозі, що призвела до смерті 12-річного Романа Кулака із Жидачівщини. Йому не змогли вчасно діагностувати у дитини заворот кишок. Роман пережив сильні болі у животі та невдовзі помер.

У якості запобіжного заходу для лікарів обрали особисте зобов‘язання. Окрім того, хірурга лікарні, відсторонено від виконання обов‘язків на 2 місяці. Раніше, інша лікарка буда звільнена через смерть дитини.

Але тепер горе-лікаря намагаються поновити на роботі та дозволити і надалі лікувати людей. Про це повідомив батько загиблого хлопчика Володимир Кулак.

"Голова Жидачівської районної ради втручається у рішення судді !!! Це фактичний тиск на суддю і плювок мені, і моєму сину Роману, який помер через халатність жидачівських лікарів!  Це вже доведений факт, є висновок комісійної комплексної судмедекспертизи, вручена підозра двом лікарям з Жидачева, одна з них ще минулого року звільнена за порушення, при наданні меддопомоги які призвели до смерті мого майже 13 річного сина Кулака Романа.

Довгий був процес розслідування, півтора року і ось з Божою допомогою нарешті 4 січня в Галицькому суді відбувалося досудове засідання, слухання про обрання міри запобіжного заходу для двох лікарів та відсторонення ще одного лікаря від займаної посади який до тепер працював.

І до честі судді, суду та правосуддя все було задоволено у повному обсязі. АЛЕ БУВ ОДИН ПЛЮВОК МЕНІ І МОЄМУ МЕРТВОМУ СИНУ РОМАНУ! від громадянина К. СОВІСТ ця людина втратила!? Це не земля! Людина мій син в землі пане Ігор, мій син який мав жити, і це доведено всіма експертизами і комісіями!!!

Помер бо мого сина ніхто не лікував у лікарні яка знаходиться у Вашому підпорядкуванні, і Ви це прекрасно знаєте!!! Мій син помер страшною мученицькою смертю!! Вам такої не бажаю і нікому не бажаю, бо це найбільші страшні шокові болі організму! Тривожний стан це теж симптом завороту, але лікарі яка знаходиться у підпорядкуванні ради де Ви є головою, казали, що він який нервовий, давали валерянку для заспокоєння, "заспокоїли", при завороті людина реально не знає, що з нею робиться, а вони казали "якийсь нервовий", а потім казали, що він симулює, вони не лікарі! Такі не мають права працювати у лікарні! А ви ще їх прикриваєте і вигороджуєте, там хаос і Ви про це мали б знати, там не прикривати, а треба наводити лад, бо ніхто не знає хто НАСТУПНИЙ!

Тут знову класика, знову яскравий приклад, нам завжди хтось винен, Президент, Уряд, Верховна Рада, але ось цей плювок мені в лице, від голови Жидачівської районної ради ще раз підтверджує мої слова, що біди наші внизу в нас самих, біди якраз внизу, знизу догори все росте, а не навпаки, це ще раз доказує що у всьому найбільше винні ми самі, тому що обираємо недостойних у владу, а потім маємо те що маємо.

Треба обирати головою і розумом, а не емоціями. Обирати за ділами, відповідальних, а не пустодзвонів і аферистів. Обирати людей у яких є хоча би СОВІСТЬ!!! Моя дитина мій син Роман уже півтора року в землі, а от ця особа яка вже 15 років при владі в районі, 5 років головою ОДА при Ющенку, головою райради при Януковичу, а з 2015 р., головує в раді від порядної патріотично налаштованої партії "УКРОП", щурі знову підставляють і хочуть втопити корабель. Моя думка що ось такій безсовісній особі там не місце, і тим більше не місце на посаді голови районної ради.

І до речі маленький нюансик цей "документ" головою Жидачівської районної ради підписано 2 січня. Дивно бо я тільки 3 січня тільки дізнався, що 4 січня буде судове засідання. Дивна оперативність!?", - каже доведений до відчаю батько.

49948187 2152639788120472 5893349176321769472 n49767886 2152639778120473 7785762881345159168 n